MÖBLER OUTLET KNÄRED

Till förmånliga priser erbjuder vi ett noga utvalt och säsongsanpassat sortiment till både inomhus och utomhusmöbler.  För mer info följ oss på sociala medier där vi uppdaterar löpande med information gällande OUTLETEN. Ni kan även besöka vårt Showroom på Lageredsvägen 3 312 51 Knäred.

Om du önskar handla och få med dig varan direkt ordnar vi detta åt dig,alternativt att vi skickar produkten mot en rimlig kostnad dit du vill ha den. 

Vår trevliga och kunniga personal önskar er varmt välkomna.

Handla i vår webbshop eller butik

Vänligen läs igenom detta innan beställning!

Det går givetvis bra att köpa i butik såväl som i webshop. Priser är samma på båda ställen. Pris som visas är inkl moms och ett hämtpris i butik knäred.

Vill Ni att det skall skickas direkt hem till Er väljer ni hemleverans och då läggs fraktpris på automatiskt och Ni ser då totalsumma att betala. Följ sen anvisningar för att slutföra köpet. Viktigt är att Ni alltid skriver in Ert telnummer så budfirma kan få kontakt för att bestämma tid så Ni är hemma vid leverans annars kan Ni bli debiterade en kostnad för bomkörning. Om er beställning överstiger 3 kubikmeter visas endast hämtpris, önskar Ni att vi skickar kontakta oss för fraktpris. Vi har även en del produkter som bara kan hämtas i butik och även då visas bara hämtpris som alternativ.

Leveranstid är mellan 2-5 dagar efter genomförd betalning.

Vi tillämpar gällande konsumentköplag när det gäller eventuella reklamationer, och reserverar oss för ev felskrivningar samt slutförsäljning på sortiment . Vi reserverar oss även för ev prishöjningar och ändring av sortiment under säsong.

Bilder motsvarar inte alltid färg i verklighet och i vissa fall visas bilder som innehåller mer produkter än vad som ingår i priset , läs noga vad som ingår innan beställning. I vissa fall visas bild på produkt i fel färg men det är då angivit i text vilken färg som gäller, p.g.a att det saknas bilder.

  • Två års garanti utgår på alla varor. Garantin avser fabrikationsfel. Garantin gäller inte för skador uppkomna genom olycka eller oaktsamhet, eller för förslitningsskador. Kvitto skall alltid uppvisas vid garantiärende. Vid garantireklamationer står möbelkompaniet för fraktkostnad och kunden för returfraktkostnad. Kontakta oss före reklamation avsänd
  • Köpare har, enligt distansavtalslagen full rätt att ångra köp eller byta beställd vara inom 14 dagar från och det att varorna mottagits. Ångerrätten gäller förutsatt att varan är obegagnad och felfri. Köparen bekostar returfrakten. Det är viktigt att ni emballerar returvarorna enligt er transportörs anvisningar. Kontakta oss före ångerretur
Tillagd i varukorgen